Gausdal Offroadklubb

Gausdal Offroadklubb

Publisert av Bernt Haugen Gilberg den 07.06.24. Oppdatert 09.06.24.

Vi ønsker Gausdal Offroadklubb velkommen til oss på Korsåsen Aktivitetspark Lillehammer!

Tilbake i 2013 startet dem opp i Gausdal og har hatt kjøreområde der siden da. Siden den gang har dem hatt treff stort sett 1 gang i måneden, litt hyppigere på vinteren for å holde spor og banen oppe. Vi snakker om en brett miljø som kjører bil og ATV/UTV i terreng hvor du aldri hadde trodd at en bil kommer frem.

På Korsåsen jobber vi for tiden med dugnader for å få det opp og gå. Fordelen med det dem driver med er at dem ikke krever stort da dem ikke skal ha standarer som E6, men stikk motsatt. Per dags dato jobbes det på spreng for å lage baner i flere graderinger med grønn som enkel bane, gul som medium bane og rød som er vanskeligst bane. Her er det ofte kjøreferdighetene og bilene som bestemmer. De grønne banene kan man kjøre stort sett originale biler uten store dekk. De gule banene er litt mer utfordrende og krever litt mer tenking om hvordan man skal kjøre. De røde er nok mer for de som har kjørt litt offroad før og som gjerne har litt større biler og dekk. 

Allerede lørdag 29. Juni åpner vi opp det nye kjøreområdet på Korsåsen Aktivitetspark Lillehammer. Med traseer som er 3m brede inviterer vi til kjøring fra klokken 11.-18-00. NMK Sør-Gudbrandsdal stiller med kiosk og flere overraskelser.

Husk å ta med oljeoppsamler og brannslukker. Ellers vil det blitt tatt en sjekk av bremser, lekkasjer samt at batteriet og andre løse gjenstander er tilstrekkelig festet. 

Priser:

200,- for medlemer i NMK Sør-Gudbrandsdal

250,- for ikke medlem 

Er det no mer du lurer på trykk her

 

Vi gleder oss masse til å samarbeide med dere i tiden fremover!