Regularity on Ice 2024

Regularity on Ice 2024

NMK Sør-Gudbrandsdal innbyr med dette til årets utgave av Regularity on Ice. Løpet blir 170 km langt, og inneholder 2 orienteringsetapper, 5 regularity-etapper og seks utfordrende ferdighetsetapper. 

Løpet er løp nr. 2 i den helt nye Regularity Norges-cup 2024.

Løpet går i sin helhet på gode offentlige veger, med unntak av et par korte avstikkere på mindre og private veger. Samtlige veger som benyttes er av god standard.

Base for løpet blir som i tidligere år på Birkebeineren Hotell ved olympiaparken. Løpets start og mål er ved hotellet. Det jobbes med å organisere et enkelt mattilbud etter målgang.

Det er lagt en løype som skal gi en flott kjøreopplevelse i vakkert vinterlandskap i Ringsaker, Lillehammer og Gausdal kommuner. Det er pr. dato mye snø i området, og solid is- og snødekke på vegene.

Løpet er lagt opp med middels og/eller enkel vanskelighetsgrad, og egner seg godt for nybegynnere. Vi har oppnevnt en egen deltakerkontakt/debutantveileder som vil være tilgjengelig på telefon i tiden fram mot løpet, og vil være tilgjengelig for en gjennomgang av kjøreordren med debutantene før løpets start lørdag 10.02.24.

Det er planlagt en presentasjon av alle deltakere i en re-start som vil finne sted umiddelbart etter lunsjpausen, i Storgata i Lillehammer sentrum.

Vi viser til tilleggsregler og påmelding som ligger ute på www.hanken.dk (Trykk her). Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en fin vinteropplevelse i Lillehammer-området!

Med hilsen

Inge Møller (prosjektleder)

Ivan Klevmo (løpsleder)